Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (5.41 secunde)
Reamintim ca la Mangalia, din 19 consilieri, 9 alesi locali sunt in razboi deschis cu primarul PSD Claudiu Tusac.
Dosarul privind solicitarea primarului municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, de a dizolva Consiliul Local, aflat pe rolul Tribunalului Constanta, a fost suspendat, vineri, de judecatori, pana la solutionarea cererii de stramutare.
din Mangalia sa-si schimbe sefii. ... Singurul localnic prezent in noul Consiliu de Administratie al Neptun Olimp este consilierul local si vicepresedintele PD-L Mangalia Paul Foleanu.
Prieteniile din sudul litoralului ar putea "taia" elanul unora dintre pedelistii care poate ca viseaza sa ajunga presedinte al Daewoo Mangalia Heavy Industries.
I-am sugerat lui Tusac ca bine ar fi sa retraga cererea de dizolvare a Consiliului Local, pentru ca am ajuns intr-o situatie fara precedent in Romania, practic orasul Mangalia nu mai functioneaza", a declarat Minca.
Judecatoria Mangalia a scutit filiala PD-L de la plata celor trei amenzi date in campania electorala de catre inspectorii din primarie. ... Instanta a decis, in final, admiterea plangerii PD-L Mangalia si anularea proceselor verbale. ... Potrivit prim-vicepresedintelui PD-L Mangalia, Paul Foleanu, mai sunt pe rol alte doua dosare similare.
Cu aceasta ocazie, Tusac i-a anuntat pe taximetristi ca se vor elibera noi autorizatii pentru activitatea desfasurata de ei pe teritoriul municipiului Mangalia, in baza Legii 38/2003 si ca preturile stabilite de taximetristi vor fi pastrate la nivelul actual.
Zece consilieri locali din Mangalia s-au reunit vineri intr-o sedinta extraordinara, primarul Mihai Claudiu Tusac (foto) si alesii PSD refuzand si de aceasta data sa dea curs invitatiei de participare.
lacul Tatlageac (comuna 23 August), lacul Agigea (Agigea), lacul Vederoasa (Aliman), Balta Vederoasa (Aliman), lacul Conacu-Negresti (Cobadin), lacul Tabacariei (Constanta), lacul Corbu (Corbu), lacul Techirghiol (Eforie), lacul Dunareni (Limanu), lacurile Hagieni si Limanu (Limanu), balta Mangalia (Mangalia), lacul Mangalia (Mangalia), lacurile Iortmac si Oltina (Oltina), lacul Bugeac (Ostrov), lacul Baciu (Rasova), lacul Domneasca (Seimeni).
Joi, 18 noiembrie a.c., in cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra” va avea loc un seminar pe tema "Tinerii din Mangalia si administratia publica locala”, organizat de Primaria Municipiului Mangalia, Colegiul Economic Mangalia, C.R.A.M.N.
Principalii agenti economici de turism din Mangalia si-au anuntat deja tarifele si pachetele de servicii oferite clientilor din tara sau din strainatate pentru sarbatorile de iarna.
La Mangalia, Revelionul poate fi sarbatorit la trei sau la patru stele. ... La Hotel „Mangalia”, unde o mare parte a VIP-urilor locale isi petrece Revelionul, seara de Craciun este 490.000 de lei de persoana, in meniu fiind incluse mancaruri traditionale romanesti.
Administratia Domeniului Public si Privat din cadrul Primariei Municipiului Mangalia a demarat lucrarile de ridicare a noului complex „Mihai Eminescu”, ce va fi finalizat pana in vara anului viitor pe locul actualelor galerii comerciale din centrul orasului.
O delegatie condusa de primarul municipiului Mangalia, Zamfir Iorgus, va participa in perioada 22-27 februarie la un seminar pe teme turistice, sustinut in localitatea Terracina, Italia.
Federatia Asociatiilor de Proprietari din Mangalia are, incepand cu aceasta luna, un nou sediu, pus la dispozitie de Serviciul Administratiei Domeniului Public si Privat din localitate.
In preajma sarbatorilor pascale, mieii si iezii au invadat pietele si alimentarele din Municipiul Mangalia. ... In Piata "Mercur" din Mangalia (Piata centrala), oferta este destul de scazuta, dar cumparatorii nu lipsesc.
Acest teren a fost identificat in administratia SC Ceres SA Mangalia. ... Dar, Hotararea de Guvern 648/25.09.1998 demonstreaza ca terenul este in proprietatea SC Ceres SA Mangalia, care il trece in administrarea MApN.
Asociatiile din Municipiul Mangalia mai au de trecut peste inca alte doua zile de ger, fara ca instalatiile lor de incalzire sa se dezmorteasca.
Desi Ministerul Economiei si Comertului anunta scoaterea la licitatie a Santierului Naval Mangalia cel mai tarziu in luna octombrie, nici pana la ora actuala nu a fost luata nici un fel de decizie in acest sens.
La Mangalia, de exemplu, a fost depusa, recent, o notificare pentru retrocedarea unuia dintre corpurile de cladire ale Scolii "Gala Galaction".
google-analytics.com